FinansWatch

Sparekasse lægger op til aktieemission

I en meddelelse oplyser Sparekassen Sjælland-Fyn, at man vil gennemføre en række tiltag for at gøre sparekassen klar til nye kapitalkrav. Det indebærer en aktieemission til næste år, ligesom man også er undervejs med ny strategiplan.

Sparekassen Sjælland-Fyn er undervejs med en ny strategiplan og planlægger ligeledes en række forskellige tiltag for at gøre sparekassen klar til fremtidige udfordringer, herunder kommende kapitalkrav.

Det oplyser sparekassen i en selskabsmeddelelse samt i en pressemeddelelse mandag morgen i forbindelse med, at man har aflagt regnskab for tredje kvartal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Krav om vatpinde og vaccineskud breder sig i finanssektoren

En række finansvirksomheder har i denne uge indført krav om coronapas for medarbejderne, og flere har oprettet egne testcentre for at sikre tryghed på arbejdspladsen. Ifølge Nicole Offendal, adm. direktør i FA, giver det rigtig god mening med krav om coronapas og test.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs