FinansWatch

Bankchef forbereder sig på et halvår i krisernes tegn og skruer helt op for konservatismen

Der er blevet sat pæne beløb til side i Vestjysk Bank til en krisebuffer, som både skal kunne absorbere tab i forbindelse med en eskalering af coronakrisen og et aftaleløst EU-farvel til Storbritannien. Bankchef Jan Ulsø Madsen mener selv, at man går konservativt til værks.

Jan Ulsø Madsen, adm. direktør i Vestjysk Bank, skal ikke kun forberede sig på en forværring af coronakrisen det næste halve år. | Foto: Tycho Gregers/Ritzau Scanpix

Det kan blive et heftigt næste halvår for Vestjysk Bank, hvis to katastrofer falder sammen i form af en forværring af coronakrisen og et Brexit uden aftale.

Derfor har banken sat godt til side i bankens krisebuffer, som er på over 2 pct. af bankens nettoudlån. Et niveau, bankens adm. direktør Jan Ulsø Madsen godt selv ved ligger i den forsigtige ende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs