FinansWatch

Vestjysk Bank: Alt for meget snak om funding

Topchef Frank Kristensen fra Vestjysk Bank taler ikke som direktøren for en presset bank. ”Det er vi heller ikke,” siger han.

Foto: Jakob Lerche foto@photgrafia.dk

Ude på den jyske hede havde de i mange år en angriber, som de kaldte Farlige Frank, fordi han sparkede – eller headede - på det meste. Og for det meste gik læderet i rusen.

Længere ude vestpå, på torvet i Lemvig, sidder der en bankmand, som man måske også godt kunne kalde for Farlige Frank, fordi han heller ikke er bange for at hugge til, og slå til, når selv de mindste muligheder byder sig til. Frank Kristensen er chefen hos Vestjysk Bank, der under finanskrisen købte Bonusbanken og fusionerede med Ringkjøbing Bank.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs