FinansWatch

Nu sænker Handelsbanken også anbefalingen af Sydbank

Sydbank har for tredje dag i træk fået sænket sin anbefaling af en af de analytikere, der dækker bankens aktie.

Fredag er det Handelsbanken, hvor analytiker Thomas Eskildsen har sænket anbefalingen til "reducér" fra "akkumulér", mens kursmålet fortsat er på 260 kr., viser data fra Bloomberg.

Det kommer oven på sænkninger fra ABG Sundal Collier, der onsdag gik til "sælg" fra "køb", når det gælder Sydbank, samt fra Nordea, der ændrede sin anbefaling til "hold" fra "køb".

En aktie i Sydbank koster fredag morgen 249,50 kr. efter et fald på 1,8 pct. i de første handelsminutter. Aktien er faldet 5,4 pct. over den seneste uge men ligger 26,5 pct. højere end for et år siden.

Sydbank får påbud af Finanstilsynet for manglende intern revision

Forsiden lige nu

Fem år gammel sender stadig syge i forsikringshul

På trods af at førtidspensionsreformen blev vedtaget i 2013, er der stadig kunder, der ikke kan få dækning for tab af erhvervsevne på trods af at have en sådan forsikring hos deres pensionsselskab.

Vækst-sparekasse bremser en smule op

Efter igen og igen at have brudt Finanstilsynets retningslinjer for udlånsvækst holder Dragsholm Sparekasse sig i 2017 lige akkurat inden for grænsen. Væksten er dog stadig markant, hvilket blandt andet skyldes overtagelsen af Refsnæs Sparekasse.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere