FinansWatch

Sydbanks kursmål reduceres og anbefalingen "sælg" bliver gentaget

Per Grønborg som er en af de mest respterede bankanalytikere herhjemme, har haft den danske banksektor under gennemsyn.

Svenske SEB har kigget den danske banksektor godt efter i sømmene, og for Sydbank har det resulteret i et sænket kursmål til 107 kr. fra 119 kr.

Anbefalingen er uændret "sælg", fremgår det af data fra Bloomberg News.

Også Jyske Bank, Danske Bank og Ringkjøbing Landbobank har fået ændret deres kursmål hos SEB. Jyske Bank får reduceret kursmålet til 274 kr. fra 286 kr., samtidig med at Danske Bank får sænket sit kursmål til 137 kr. fra 140 kr. For begge aktier bliver der stadig anbefalet "køb".

Ringkjøbing Landbobank får modsat de andre banker hævet kursmålet til 391 kr. fra 356 kr. Her fastholder SEB anbefalingen "sælg".

Torsdag lukkede Sydbank i 128,30 kr., Jyske Bank i 239,60 kr., Danske Bank i 103,55 kr. og Ringkjøbing Landbobank i 433 kr.

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs