FinansWatch

Negativt beholdningsresultat ramte Sydbank hårdt i slutningen af 2018

En negativ udvikling på finansmarkederne gjorde ondt på Sydbank i fjerde kvartal 2018, hvor bankens indtjening dykkede med 35 pct.

Foto: PR/Sydbank

Sydbanks resultat for fjerde kvartal 2018 blev hårdt ramt af udviklingen på de finansielle markeder, viser bankens årsregnskab for 2018. I årets sidste kvartal måtte Aabenraa-banken således bogføre et negativt beholdningsresultat på 59 mio. kr. mod en indtægt på den post på 10 mio. kr. i samme kvartal året før.

Det er hovedforklaringen på, at resultatet efter skat faldt til 193 mio. kr. mod 295 mio. kr. i sammenligningsperioden, svarende til et fald på knap 35 pct. Indtjeningsfaldet kommer til trods for, at Sydbank har kunnet tilbageføre nedskrivninger på udlån for 51 mio. kr. i fjerde kvartal 2018 mod en tilbageførsel på 14 mio. kr. i sidste kvartal af 2017.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs