FinansWatch

Jyske Bank: Trelleborg-dom uden betydning

Jyske Bank vurderer ikke, at det får den store betydning for Sydbank, at bankens tvangsindløsning af minoritetsaktionærerne i BankTrelleborg var ulovlig.

Østre Landsrets dom om, at Sydbanks tvangsindløsning af minoritetsaktionærerne i BankTrelleborg var ulovlig, kommer ikke til at få de store konsekvenser for Sydbank. Det vurderer analytiker Christian Hede fra Jyske Bank over for RB-Børsen.

"Det betyder ikke alverden, fordi det, som i værste fald kunne ske, var, at der skulle udbetales flere penge til mindretalsaktionærerne. Men de penge ville være blevet taget ud af Bank Trelleborg-fonden. Det vil sige, at der ikke var så meget på spil for Sydbank," siger Christian Hede.

Analytikeren oplyser, at det var en del af aftalen, at Bank Trelleborg-fonden skulle dække ekstra omkostninger, hvis der skulle være nogle.

(RB-Børsen)

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs