FinansWatch

Sydbank

Sydbank stopper aktietilbagekøbsprogram

Aabenraa-banken siger stop for sit aktietilbagekøbsprogram, efter at banken har nærmet sig en ejerandel af 10 pct. af egne aktier (Opdateret med flere oplysninger kl. 11.16).

Britisk fond øger satsningen på kursfald i Sydbank

Britiske Marshall Wace øger igen sin satsning på, at kursen på Sydbank-aktien er på vej ned. Det fremgår af en indberetning til Finanstilsynet dateret onsdag, efter at Sydbank har offentliggjort regnskab for tredje kvartal og nedjusteret forventningerne til 2018.

Sydbank-chef har stillet diagnosen – men løsningerne venter

Sydbank indleder ny strategi, der skal styrke bankens markedsposition henover de næste tre år. Senest har Aabenraa-banken opfyldt sine mål for kundetilfredsheden, men udlånet er faldet markant de seneste par år. Samtidig er aktiekursen styrtdykket i 2018. Topchef Karen Frøsig vil have banken til at stå klarere frem.

Sydbank nedjusterer efter dalende bundlinje

Sydbank præsterer under analytikernes forventninger i årets tredje kvartal. Samtidig falder bundlinjen med 24 pct. Det får Sydbank til at nedjustere forventningerne til indtjeningen for hele året (Opdateret.)

Disse banker vokser mest på udlån

Fra første halvår 2017 til første halvår 2018 har størstedelen af de danske banker fået gang i udlånsvæksten. Det gælder særligt de mindre banker. Det viser en opgørelse over halvårsregnskaberne, som FinansWatch har foretaget.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere