FinansWatch

Sydbank

Danske småbanker nyder godt af EU's quick fix

En forordning vedtaget i EU-systemet i sidste uge giver mindre kapitalbelastning for udlån til mindre- og mellemstore virksomheder. Den reelle konsekvens for en række danske småbanker er en klækkelig lettelse af kapitalkravet, vurderer bankanalytiker. Også Spar Nord og Ringkjøbing Landbobank kan glæde sig.

Sydbank-ejet forvaltningsselskab får hug af Finanstilsynet

Syd Fund Management A/S får flere påbud af Finantilsynet i forbindelse med etableringen af en værdipapirfond. Bl.a. mener tilsynet ikke, at selskabet i tilstrækkeligt omfang har varetaget investorernes interesser, og at det ikke har adresseret "væsentlig" interessekonflikt.

Sydbank holder fast i høj rating

Ratingbureauet Moodys har givet Sydbank samme kreditvurdering som tidligere i sin nyeste rating af banken, som dermed ligger godt til blandt kolleger i Europa.

Sydbank-direktør frygter langvarig coronakrise

Sydbank-topchef Karen Frøsig overraskede onsdag markedet, da hun aflagde resultatet for årets første tre måneder - to uger før planlagt. Ifølge direktøren står Sydbank godt rustet mod coronakrisen, men varer den længe nok, vil den ramme alle selskaber, uddyber hun i et interview, hvor hun kalder ministerudmelding uden for skiven.

Sydbank klar til at udvise samfundssind – men ser gerne bankskat droppet

Lars Mikkelgaard-Jensen, formand for Sydbank, sætter ord på den svære situation, som erhvervslivet og i særlig grad bankerne står i. Selv har han og ledelsen allerede aflyst aktietilbagekøbsprogram, og indtil videre er udbytte spillet til hjørne. "Vi er ikke tonedøve," siger formanden, som dog opfordrer politikere til at droppe særlig bankskat.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere