FinansWatch

Sydbank

Ny roman foregår i Sydbank: "Et mikrokosmos med alle mulige længsler, ambitioner og begær"

Handlingen i en ny dansk roman udspiller sig i Sydbank i Herning i ugen op til julefrokosten. Med lavmælt humor tegnes et portræt af en ung kvinde, der har svært med at blive voksen i en stærkt selvbevidst by, hvor succes er en selvfølge, hvor borgmester Lars Krarup har styr på det hele, og hvor planer om en svævebane fra messecentret ind til centrum ikke er hentet i fiktionens verden. FinansWatch har talt med forfatteren om at bruge arbejdslivet i litteraturen.

Finansjobbene pibler frem i Wall Street Kolding

Mange nye arbejdspladser og et regulært finans-cluster er ved at blive til virkelighed i Kolding, hvor en stribe pengeinstitutter har bygget nye store enheder med regionale og landsdækkende funktioner. Hemmeligheden bag vækstsuccesen er et mangeårigt sats på uddannelse, vurderer adm. direktør Morten Bjørn Hansen fra Business Kolding.

Analyse: Platformen brænder – opgør med 0 procent på indlån rykker nærmere

Sagen om Danske Banks investeringsprodukt Flexinvest Fri er dybere og rækker videre end et muligt brud på Mifid-regler, dårlig rådgivning og for højere priser. Foræringen af indlånsrenter på nul procent til private giver perverse incitamenter i markedet. Og det er sektoren selv, der har ansvaret – også for løsningen.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere