FinansWatch

Sydbank

Karen Frøsig lever midt i lykkelig treenighed af selskabsledelse

Lovgivningen er blevet langt mere omfattende og detailstyret, mens bestyrelsesarbejdet er mere professionelt end før, siger Karen Frøsig, adm. direktør i Sydbank, ved en bankkonference, hvor hun fortæller om de tre ben, der danner rammen for hendes måde at lede banken på.

Analyse: Spilteoretisk fægteri om negative renter kan ende med Danske Bank som vinder

Med Jyske Banks varsling af negative renter til privatkunder med over 750.000 kr. på kontoen er et større spil gået i gang i det danske banklandskab. Lykkes det ordførende direktør Anders Dam at få kunderne over i investeringsprodukter, er der meget at vinde. Men suser pengene ud af Silkeborg, kan Danske Bank og Nordea stå som sejrherrerne.

Sydbanks nye formand klar til at skære i omkostningerne

Lars Mikkelgaard-Jensen, ny formand for Sydbank, siger i et interview med Børsen, at banken skal håndtere det gab, der er mellem indtjeningen og omkostningerne. Han beskylder også tidligere bestyrelsesmedlemmer for at svigte banken.

Finanstilsynet vil undersøge uro i Sydbank

De fire bestyrelsesmedlemmer, der tirsdag forlod Sydbank, er indkaldt til møde hos Finanstilsynet, som nu går ind i sagen og undersøger det dramatiske exit. Det skriver Finans.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere