FinansWatch

Sparekassen Sjælland-Fyn

Danske Bank skamroser lokalbank i betalt analyse

Bankanalytiker Asbjørn Nicholas Mørk har store forventninger til Sparekassen Sjælland-Fyn. I en opsigtsvækkende analyse af potentialet mener analytikeren fra Danske Bank ligefrem, at adm. direktør Lars Petersson vil vippe John Fisker og Ringkjøbing Landbobank af tronen som Danmarks bedst drevne bank. Analysen er betalt af Sparekassen Sjælland-Fyn.

Sparekasse gik på børsen: En helt ny verden da vi vågnede op

EJERSKABETS DNA: Sparekassen Sjælland-Fyn sagde i 2015 farvel til 190 år som garantsparekasse med sin entre på børsen. Adm. direktør Lars Peterssons ledelse møder dagligt kontant afregning på aktiemarkedet, men det har alligevel været en god oplevelse, der har ført til en mere professionel og skarp organisation, ligesom kunderne nu faktisk er medejere, siger han til FinansWatch.

Trods ministerudsagn: Sparekasseboss ser pensionsaftale lægge ekstra skat på banker

Hos Sparekassen Sjælland-Fyn mærker man de stigende politiske krav. Det gælder også finansiering af ny pensionsaftale, som direktør trods ministers modsatrettede melding vurderer som en "ekstra skat" på banker. "Vi er en branche, der er vant til, at der er lys på," siger direktør om aftalen, der ifølge direktøren årligt vil koste 6-7 mio. kr.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere