FinansWatch

Sejling åben for sammenlægning senere

I dag måtte fusionen, der skulle blive til Bank Fyn droppes, men adm. direktør i Sparekassen Faaborg afviser ikke, at sammenlægningen med Svendborg Sparekasse kan blive en realitet på et senere tidspunkt.

Claus Sejling, der er administrerende direktør i Sparekassen Faaborg, er ærgerlig over, at drømmen om en Bank Fyn ikke blev til virkelighed. Han afviser dog ikke, at sammenlægningen med Svendborg Sparekasse kan blive en realitet på et senere tidspunkt.

"Lige nu prøver vi at se tiden lidt an. Når tiden bliver moden, kan Bank Fyn måske komme på tale igen, og vi driver jo også nogle selskaber i fællesskab nu," fortæller topchefen.

Fusionen røg i vasken, fordi de to sparekasser ikke kunne blive enige om den fremtidige forretningsmodel og strategi. Nærmere ønsker Claus Sejling ikke at komme ind på nedsmeltningen.

Direktørerne fra begge banker har tidligere udtalt, at de var åbne over for at lukke flere fynske banker ind i fællesskabet. Men som det ser ud lige nu, tænker Claus Sejling ikke i at fusionere med andre.

"Nu har vi haft forhandlinger med Svendborg Sparekasse i et længere stykke tid, og så er det ikke sådan, at vi lige har en ny fusionspartner stående på en liste. Men vi tror på, at det både for kunder og aktionærer vil være rigtig fint, hvis man kan finde en model med en mere fynsdækkende bank," slutter direktøren.

(Ritzau Finans)

Faaborg-direktør meget ked af det

Planerne om Bank Fyn er droppet

Svendborg Sparekasse og Sparekassen Faaborg gennemfører ikke sammenlægning til Bank Fyn

Fusioner - af lyst eller nød?

Direktør: Bank Fyn kan konkurrere med storbanker

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere