FinansWatch

Spar Nord åbner kontor i Silicon Valley

Spar Nord har sendt en mand til USA for at indsamle viden om den nyeste teknologi.

Foto: Spar Nord Bank

Spar Nords innovationschef, Kim Østergaard har taget turen over Atlanten for at åbne et kontor i Silicon Valley. Det sker for at blive klogere på den teknologiske udvikling, som til stadighed fylder mere i banksektoren. Det skriver Finans.

"Det er jo ikke nogen hemmelighed, at banker generelt set bliver udfordret fra flere kanter, hvor nye løsninger skaber et konstant behov for udvikling. Derfor er det vigtigt, at vi tænker innovativt såvel som proaktivt for at følge med tiden i stedet for at lade sig overhale indenom af andre, der i højere grad tør opsøge og afprøve ny viden," siger Kim Østergaard til Finans.

Kontoret i Silicon Valley er oprettet i samarbejde med Udenrigsministeriets Innovation Center Denmark, der hjælper virksomheder med at indsamle viden, kapital og teknologi ude i verden. Ifølge Kim Østergaard er det planen, at Spar Nord over en årrække også skal repræsenteres i byer som New York og London.

Bankekspert Lars Krull fra Aalborg Universitet roser initiativet og peger på, at man ikke er vant til, at Spar Nord tænker skæve tanker, hvorfor man har brug for inspiration.

"Hele vejen rundt ser det egentlig ganske fornuftigt ud"

Spar Nord næsten fordobler bundlinje

Forsiden lige nu

PFA sælger stort domicil i Esbjerg

Pensionsselskabet PFA sælger domicil på 5800 kvm til velhaveren Erik Bank Lauridsen i millionhandel. Ejendommen skal laves om til moderne boliger.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere