FinansWatch

Spar Nord klar med nyt hackathon i februar

Spar Nord gentager forårets arrangement med at samle fintech-folk til et tredages hackathon i februar for at udvikle nye digitale idéer til bankkunder.

Ole Madsen, direktør for Kommunikation og Forretningsudvikling i Spar Nord. Foto: PEDERSEN RUNE AARESTRUP

Spar Nord inviterer igen pionerer fra det danske og internationale fintech-miljø til en ny tredages hackaton i februar i håb om at få udviklet nye digitale idéer i forhold til bankkunderne. Ligesom på bankens første hackaton i foråret, præmierer Spar Nord den bedste idé med 100.000 kr.

Sidste års hackaton førte blandt andet til, at Spar Nord har investeret i appen Subhub, der kan hjælpe forbrugeren med at holde styr på abonnementer fra eksempelvis streamingtjenester, fitnesscentret samt mobil- og internetabonnementer. Som FinansWatch skrev i går håber Spar Nord, at Subhub blive "en ny Mobilepay"-succes – blot med global udbredelse.

Hackaton-arrangementet er et initiativ i Spar Nords netop lancerede innovationsstrategi, som banken vil satse et tocifret millionbeløb på.

"Vi har brug for al den innovationskraft og –hastighed, vi kan få. Og når 99 pct. af verdens klogeste fintech-hoveder er ansat uden for Spar Nord, så er vi nødt til at invitere innovationen indenfor – bl.a. på vores hackathons," siger direktør for Kommunikation og Forretningsudvikling i Spar Nord Ole Madsen i en pressemeddelelse.

Ifølge Ole Madsen håber Spar Nord at kunne tiltrække omkring 100 fintech-folk den 3.-5. februar til bankens hackaton, der kommer til at foregå på hovedsædet i Aalborg.

Planen er, at etablerede fintech startups som Lunar Way, Ernit og Hufsy vil deltage for at levere inspiration til deltagerne og vurdere deres idéer.

It-professor: Spar Nords nye app er svær at skalere

Spar Nord vil satse på fintech i ny innovationsstrategi

Spar Nord investerer i abonnements-app

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere