FinansWatch

Spar Nord investerer i abonnements-app

Som bankens første investering i en fintech-virksomhed har Spar Nord satset på abonnementsservicen Subhub. Ifølge Spar Nord har appen Mobilepay-potentiale.

Ole Madsen, direktør for forretningsudvikling og kommunikation i Spar Nord. Foto: PEDERSEN RUNE AARESTRUP

Spar Nord køber sig ind i fintech-virksomheden Subhub, der har udviklet en app, som kan kan styre abennementsordninger. Banken ser et stort potentiale i appen, da den løser et reelt problem og er nem at bruge, hvorfor Spar Nord har skudt et mindre millionbeløb i virksomheden bag. Det skriver Børsen.

Appen fra Subhub kan hjælpe forbrugeren med at styre sine abonnementer på for eksempel streamingtjenester, fitnesscentret samt mobil- og internetabonnement. Stifterne bag forventer at appen går i luften efter nytår, og Spar Nord drømmer om, at det kan blive "en ny Mobilepay", men med global udbredelse.

"Subhub vil efter vores vurdering kunne revolutionere den måde, hvorpå vi styrer et stigende antal abonnementer," siger Ole Madsen, direktør for forretningsudvikling og kommunikation i Spar Nord, til Børsen.

Subhub er gratis og lanceres i første omgang via Spar Nords kundenet, men stifterne regner hurtigt med at give udbredelsen fart ved at hoppe over på de store bankers databaser.

Spar Nord ansætter ny direktør for kommunikation

Bankers digitale tegnebog lige på trapperne

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere