FinansWatch

Spar Nord: Privatkunderne har det rigtig godt

Spar Nords portefølje af privatkunder er i god gænge, lyder det fra banken, som onsdag har opjusteret forventningerne til årets resultat.

Onsdagens opjustering fra Spar Nord er den tredje af slagsen i år. | Foto: Jan Dagø/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Privatkunderne har det rigtig godt, og det er også dem, der ligger bag den vækst, banken har oplevet i forretningen både på udlånssiden og ved formidling af realkredit.

Det udtaler Spar Nords IR-chef Rune Brandt Børglum til MarketWire, efter at den Aalborg-baserede bank onsdag morgen har opjusteret sine forventninger til 2021.

Spar Nord adskiller sig ifølge IR-chefen fra de andre SIFI-banker ved at være relativt mere privatkundetung, og derfor falder den relativt bedre udvikling for privatkundesegmentet på et tørt sted.

Erhvervskunderne har det også fint, men det er dog primært her, at covid-effekterne ventes at ramme, pointerer han.

"Det er også derfor, at vi føler også relativt komfortable," siger Rune Brandt Børglum, der fremhæver privatkunderne som et segment, der har det rigtig godt.

Låneaktiviteten har været god, bekræfter Rune Brandt Børglum, der dog pointerer, at det ikke er tocifrede vækstprocenter.

"Vi oplever en efterspørgsel etter lånefinansiering fra private. Vi oplever en organisk vækst. Det er positivt, idet det ikke er alle steder bredt i sektoren, at man oplever det i de her dage," fremhæver IR-chefen.

Spar Nord: Opjustering drevet af fortsat momentum i tredje kvartal

Spar Nord skruer igen op for forventningerne 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs