FinansWatch

Analytiker roser Spar Nord-regnskab trods kursfald

Spar Nords aktiekurs er dalet i løbet af torsdagen, hvor banken har præsnteret Q2-regnskab. Men analytiker Mads Thinggaard mener ikke, at Spar Nord er kommet skidt ud af kvartalet.

Foto: Spar Nord/PR

Spar Nord kunne tidligere torsdag præsentere et regnskab, der viser stigende nettorente- og gebyrindtægter i andet kvartal, men alligevel er bankaktien faldet 1,4 kr., hvilket er 2,7 pct. i forhold til gårsdagens lukkekurs. Mads Thinggaard, analytiker i ABG Sundal, mener dog ikke, at banken har klaret sig dårligt i kvartalet. Det skriver Børsen.

"En mulighed er, at der generelt har været et ekstremt negativt sentiment til at investere i bankaktier den sidste uge, og det kan være, vi stadig ser konsekvensen af det i dag. En anden mulighed er, at der sidder investorer, der havde regnet med at se noget endnu bedre," siger analytikeren til Børsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs