FinansWatch

DAB førtidsindfrier hybrid kernekapital for over en kvart milliard kroner

Danske Andelskassers Bank førtidsindfrier hybrid kernekapital udstedt i 2015-2016.

Foto: PR/Danske Andelskassers Bank

Danske Andelskassers Bank, DAB, har fået grønt lys fra Finanstilsynet til at førtidsindfri hybrid kernekapital på 262 mio. kr.

Det skriver banken i en meddelelse.

Den hybride kernekapital blev udstedt i 2015/2016 og har første call den 19. februar 2021, skriver banken i meddelelsen.

Som en del af den løbende proces med at optimere bankens kapitalstruktur, har Danske Andelskassers Bank udnyttet gunstige rentevilkår og udstedt 262 mio. kr. ny hybrid kernekapital med såkaldt valør den 15. december sidste år, fremgår det videre.

Provenuet heraf bliver brugt til at indfri den tidligere udstedte hybride kernekapital på 262 mio. kr., og indfrielsen sker den 19. februar.

Tirsdag formiddag falder DAB-aktien med 0,8 pct. til 7,78 kr.

Danske Andelskassers Bank sætter gang i nyt aktietilbagekøbsprogram med særligt formål 

Mere fra FinansWatch

Debat: Open insurance-revolutionen er allerede godt i gang

Open Insurance: Med Open Insurance vil vi se en bevægelse hvor de etablerede forsikringsselskaber tvinges til at udstille policeoplysninger, så tredjeparter kan bygge services ovenpå de traditionelle koncessioner. Men det er der ikke rigtig noget nyt i. Det nye er, at vi i F&P bliver tvunget ind i et mindset, hvor den digitale platform er produktet i sig selv. Det stiller krav til samspillet mellem strategi, forretning og teknologi, skriver Lars Albert Ahnfeldt Beck Thomsen, Managing Partner i Trustworks.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs