FinansWatch

Byggematador konkurs – skylder 182 mio. til bank

Et falleret byggeprojekt i Varde betyder nu, at entreprenøren Steen Dyrvig bliver erklæret konkurs. Han efterlader en gæld på 182 mio. kr. til Danske Andelskassers Bank.

Sct. Jacobi-projektet i Varde skulle have været en arkitektonisk perle i den gamle købstad Varde. Projektet skulle have huset både luksuslejligheder og erhverv, men nu har projektet så dårlig økonomi, at det har slået benene væk under bagmanden og bysbarnet Steen Dyrvig Kærskov, der i dag blev erklæret personlig konkurs i skifteretten i Esbjerg. Det skriver jv.dk.

Han har lige nu en gæld på 182 mio. kr. til Danske Andelskassers Bank, og heraf udgør det 150 mio. kr. dyre Sct. Jacobi-projekt langt størstedelen.

Banken overtager nu det 16.500 kvadratmeter store kompleks, og et eventuelt salg kan dermed mindske tabet en del. Banken har samtidig også overtaget en række erhvervsgrunde.

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs