FinansWatch

Danske Andelskassers Bank

DAB skruer ned for årets forventninger

Mens flere af konkurrenterne på det seneste har justeret på årets forventninger i positiv retning, går det nu den modsatte vej for Danske Andelskassers Bank.

Corona rammer toplinjen i DAB

Danske Andelskassers Bank må justere sit estimat for basisindtjeningen på grund af flere ting, der relaterer sig til coronakrisen. Topchef havde håbet på højere aktivitetsniveau, siger han til FinansWatch.

DAB-direktør håber første halvår aldrig nogensinde gentager sig

Det blev til et lille plus i et første halvår, der helst gerne må være det eneste af sin slags, fortæller Jan Pedersen, adm. direktør i Danske Andelskassers Bank. Han minder om, at der stadig er corona og ser frem til at åbne nye filialer i efteråret. Det sker, efter banken med "elendig" timing gik ind i ny by i foråret.

DAB sikrer sig knebent overskud i første halvår

Efter et tab i starten af året er Danske Andelskassers Bank nu igen i plus, men isoleret set er resultatet ikke godt nok for halvåret. Direktøren er dog tilfreds med forretningens overordnede udvikling.

Langt væk fra kirketårnet: FinansWatch møder provinsbankernes frontposter i København

Flere mindre og mellemstore banker med rod i det jyske tager på væksteventyr i det eftertragtede marked for privatkunder med høje indkomster og stigende friværdier i hovedstadsregionen. De er på alle måder langt væk fra hjemstavnens vandkant. Tilsynet har et skarpt øje på dem, men "kirketårnsprincippet" er en forældet tankegang, lyder svaret i en serie på FinansWatch. Få overblikket over de foreløbige artikler her.

Formand i DAB går i rette med udbyttekritik

Der er ifølge formanden for Danske Andelskassers Bank ikke noget opsigtsvækkende i bankens bslutning om at betale udbytte, selvom det tillod banken at affeje Spar Nords opkøbsforsøg.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere