FinansWatch

Danske Andelskassers Bank

Kriseramte banker kommer igen

DAB, Vestjysk Bank og Den Jyske Sparekasse har vendt skuden efter flere kriseår. De bevæger sig nu afgørende ud af farezonen på Bankresearchs årlige liste over de mest truede banker, skriver Børsen.

Tilsyn kan sprænge bombe i lokalbank

Myndighederne kan komme til at skulle tage stilling til to potentielt alvorlige forhold i relation til Danske Andelskassers Banks afvisning af Spar Nords købstilbud.

Gang i jysk bankkrig: Lokale spillere kan komme ind fra højre

Spar Nord har kastet sin interesse på den lokale konkurrent Danske Andelskassers Bank (DAB), som dog ikke nødvendigvis er glad for at lade sig opkøbe af en større spiller. Sandsynligt er det, at også Vestjysk Bank melder sig ind i spillet om DAB, men man skal heller ikke afskrive en helt tredje bank, påpeger analytiker i interview med FinansWatch.

Storaktionær i Sparinvest: Vi havde alligevel mistet indtægterne

Frasalget af Sparinvest er rettidig omhu for de sælgende banker, som alligevel ville have mistet indtægterne, lyder det fra kapitalforvalterens største aktionær, Danske Andelskassers Bank. Nu skal der hentes kunder og vækst i København. "Vi må erkende, at vi ser mange Danske Bank- og Nordea-kunder, som søger et alternativ."

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere