FinansWatch

Roskilde-topfolk får fri proces

Fire bestyrelsesmedlemmer i Roskilde Bank får fri proces - mens to direktører sammen med bestyrelsesformanden og næstformanden selv skal betale advokatregningen på adskillige millioner.

Foto: /ritzau/Martin Kurt Haglund

Fire af de udskældte bestyrelsesmedlemmer i den krakkede Roskilde Bank har fået staten til at dække deres advokatudgifter i den erstatningssag, hvor staten har stævnet de ansvarlige for 1 mia. kr. Til gengæld har bankens to direktører samt formanden og næstformanden i bestyrelsen fået afslag på deres ansøgning om fri proces, erfarer Morgenavisen Jyllands-Posten.

Civilstyrelsen afgjorde efter et års behandlingstid sagerne den 2. maj i år. Styrelsen har stadig omkring 15 uafklarede ansøgninger om fri proces liggende i de sager, hvor staten gennem Finansiel Stabilitet har stævnet Ebh-Bank og Løkken Sparekasse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Store kønsforskelle i pensionsprodukter

Mens næsten tre fjerdedele af mændenes samlede pensionsformue er lagt i markedsrenteprodukter, er det kun hveranden af kvindernes pensionskroner, der ligger i produkttypen.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs