FinansWatch

Landbobanken plukker hos konkurrenter til ny velhaverfilial

Ringkjøbing Landbobanks nye private banking-afdeling i Aarhus skal styres af en gruppe mænd hvervet fra konkurrenter i området. Den nye filial er snart klar til at blive taget i brug.

Som Ringkjøbing Landbobank i december meldte ud, starter banken en ny private banking-filial for velhavende kunder i Aarhus. I dag lyder det i en pressemeddelelse, at medarbejderteamet er på plads. Det kommer til at bestå af en håndfuld mænd, der kommer fra konkurrenter i regionen

Filialdirektør bliver den 46-årige René Bonde, der kommer fra en stilling som centerdirektør hos Nykredit i Silkeborg. Han udtaler i pressemeddelelsen:

”Med de nye lokaler i Aarhus og de første fire ansatte på plads, er vi nu klar til at flytte ind i de nye lokaler i Aarhus. Siden offentliggørelsen af vores planer om etablering i Aarhus, har vi fået mange positive tilkendegivelser og har allerede budt velkommen til nye kunder,” siger han.

Ud over René Bonde har banken ansat tre rådgivere. Det er 38-årige Claus Bomholt Rasmussen, tidligere Danske Bank i Aarhus, 46-årige Torben Eskildsen, tidligere Nykredit i Aarhus, og 31-årige John Hjorth Olesen, der ligeledes komme fra Danske Bank i Aarhus.

Etableringen af en filial i Aarhus sker som følge af succesfulde private banking-afdelinger i Ringkøbing, Herning og Holte igennem de seneste tre år. Det har fået banken til at starte en landsdækkende offensiv på området.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at være med i den kommende udvikling af Ringkjøbing Landbobank. Banken har et godt navn i hele landet – ikke mindst i Midtjylland og Aarhus-området. Jeg er helt sikker på, at vi har meget at tilbyde velhavende privat- og erhvervskunder. For os er tilgængeligheden vigtig i forhold til at bruge os som finansiel sparringspartner – vi skal være lette at komme i kontakt med – både telefonisk, mail mv.,” siger René Bonde.

Landbobankens Aarhus-afdeling flytter ind i nyindrettede lokaler på Marselis Boulevard og dørene bliver slået op i slutningen af marts.

Landbobank-medarbejder sælger aktier for 0,7 mio. kr. 

Mere fra FinansWatch

Pensionskasser ser smørhul i ny aftale om vindparker

Med en ny type projektfinansiering forsøger PKA og Pensams investeringsplatform, AIP, at finde et attraktivt hul i spændingsfeltet mellem den stigende konkurrence blandt udlånere og den faldende grad af statsstøtte for vedvarende energi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs