FinansWatch

Ringkjøbing Landbobank indgår samarbejde med EDC

Boligsøgende i det midt- og vestjyske vil fremover få en henvisning til Ringkjøbing Landbobank. I hvert fald, hvis de kigger på bolig hos EDC-mæglerne.

Ringkjøbing Landbobank har indgået et nyt samarbejde med mæglerkæden EDC, hvor interesserede boligkøbere vil blive henvist til Ringkjøbing Landbobank, når der skal tales finansiering. Det oplyser banken til fondsbørsen.

EDC har tidligere haft et lignende samarbejde med BRFKredit, men parterne gik fra hinanden i 2011. Boligkøberne må efterfølgende forventes at blive ledt over i Totalkredit, da Ringkjøbing Landbobank ikke selv tilbyder realkreditlån.

EDC oplyser, at aftalen med Ringkøbing-banken kun er den første i en række aftaler, og derfor gælder aftalen også kun 15 butikker i Midt- og Vestjylland "fra Skjern/Tarm i syd via Herning/Ikast, Viborg, Holstebro og Ulfborg i nord," skriver parterne.

”Vi ser frem til samarbejdet med EDC, der vil styrke vores salgs- og distributionskraft i området. Samtidig giver aftalen os mulighed for oftere at møde kunden i boligskiftesituationen, hvor behovet for rådgivning om økonomi og valg af lån netop er størst," siger adm. direktør i Ringkjøbing Landbobank John Fisker i meddelelsen.

Opdateret

EDC er en lækkerbisken

BRF: Folk drømmer om nyt tag – ikke realkredit

Blomberg: EDC-brud er ikke ligegyldigt

Nykredit: Vi drikker gerne kaffe med EDC

EDC: Interesserede kan henvende sig

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere