FinansWatch

Ringkjøbing Landbobank overskrider grænse for udlånsvækst: "Ikke overraskende"

Rngkjøbing Landbobank har sat kurs mod endnu et rekordår efter et første halvår med mærkbar fremgang. Udlånet er vokset med 25 pct., og dermed krydser banken Finanstilsynets pejlemærke for årlig udlånsvækst. Adm. direktør tager det med ophøjet ro.

John Fisker, adm. direktør i Ringkjøbing Landbobank, glæder sig over bankens regnskab for første halvår. | Foto: PR / Ringkjøbing Landbobank

John Fisker, adm. direktør i Ringkjøbing Landbobank, havde allerede talt med Finanstilsynet om, at banken ved halvåret ville bryde med en af myndighedens væsentlige pejlemærker.

Det siger John Fisker til FinansWatch i kølvandet på, at banken onsdag har aflagt et regnskab for første halvår, der viser, at banken har bevæget over Finanstilsynets smertegrænse for, hvor meget udlånsvækst en bank må have på årsbasis.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

P+ ruller krisevåben ud for yderligere 70.000 medlemmer

Modvind på de finansielle markeder får P+ til at indføre kursværn for yderligere en lang række kundegrupper, så knap 80 pct. af medlemsskaren i oktober er omfattet af krisevåbenet. Direktør forklarer det bl.a. med den måde, som P+ fordeler midlerne mellem kollektive reserver og medlemmernes egne depoter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs