FinansWatch

Ringkjøbing Landbobank får påbud fra Konkurrencerådet

Nogle af Ringkjøbing Landbobanks vilkår for adgang til betalingskontotjenester er i strid med betalingsloven, vurderer Konkurrencerådet, der har givet banken påbud om at rette op på sagerne.

Ringkjøbing Landbobank er ikke den første, der har fået et påbud fra Konkurrencerådet. | Foto: Ringkjøbing Landbobank/PR

Ringkjøbing Landbobank har fået påbud fra Konkurrencerådet om at ændre sine vilkår for adgang til bankens betalingskontotjenester. Det skriver Konkurrencerådet i en meddelelse.

Her fremgår det også, at landbobanken har givet afslag til et betalingsinstitut på at få adgang til betalingskontotjenesterne, hvilket var ulovligt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs