FinansWatch

Natarbejde i Nordjyske Bank: Bankdata gennemfører hidtil største it-omlægning

Bankdata er klar til at gennemgøre sammenlægningen af it i fusionsbankerne Nordjyske Bank og Ringkjøbing Landbobank. Det giver natarbejde til ansatte i Nordjyske Bank i weekenden 16.-17. marts, skriver lokalaviser.

Foto: /ritzau Scanpix/Henning Bager

Nordjyske Bank og Ringkjøbing Landbobanks it-systemer bliver lagt sammen i weekenden 16.-17. marts. Det sker i datacentralen Bankdatas hidtil største it-omlægning og betyder natarbejde for en stor del af Nordjyske Banks medarbejdere, skriver flere lokalaviser, herunder Læsø Posten.

Nordjyske Bank opfordrer blandt andet kunderne til at holde sig opdaterede på bankens hjemmeside – særligt i tilfælde af udlandsrejser eller større indkøb, for der kan kortvarigt opstå begrænsninger for kunderne. Det gælder for netbank, mobilbank og brug af betalingskort.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Gjensidige løfter det danske resultat med en fjerdedel

Øget rejseaktivitet og erhvervskunder løfter Gjensidiges danske vækst, samtidig med at resultatet springer i vejret. "Nu står vi langt, langt stærkere, end vi nogensinde har gjort, og det skal vi kapitalisere på," lyder det fra koncerndirektør Mats C. Gottschalk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs