FinansWatch

Ringkjøbing-boss vinder FinansWatchs Læserpris 2018

Læserne af FinansWatch har talt: Læserprisen 2018 går til fusionslysten bankmand fra Vestjylland.

John Fisker, adm. direktør i Ringkjøbing Landbobank, vandt Læserprisen ved Årets Finansvirksomhed 2018 Foto: Lars Krabbe

John Fisker, adm. direktør i Ringkjøbing Landbobank, har vundet FinansWatchs Læserpris 2018.

Det skete i forbindelse med arrangementet Årets Finansvirksomhed 2018, som afholdes af FinansWatch i samarbejde med EY, og som i år fandt sted hos Nimb i Tivoli i København.

Prisen gives på baggrund af indstillinger fra FinansWatch' læsere. Herefter har en jury nomineret de fire endelige kandidater, og slutteligt har FinansWatchs læsere kåret vinderen ved en afstemning blandt de nominerede.

Foruden John Fisker var der tre andre kandidater i år: Allan Polack, topchef i PFA Pension, Torben Möger Pedersen, adm. direktør i Pensiondanmark, og Vagn Thorsager, bestyrelsesformand i Vestjysk Bank. Men i sidste ende trak Landbobankens chef altså det længste strå.

"Jeg har ingen ord for det her. Jeg siger bare tusind tak – jeg har opbrugt min taletid," sagde en stolt John Fisker, da han tog imod prisen ved arrangementet, hvor han i forvejen havde holdt oplæg.

Her er opskriften på landbobanks succes

I nomineringen af John Fisker fra juryen påpeges det blandt andet, at Ringkjøbing Landbobank i 2017 har leveret landets bedste bankregnskab for tiende år i træk og er den mest værdiskabende bank. Desuden har banken netop vundet prisen som Årets bank blandt de store og mellemstore banker for tredje år i træk.

Senest har John Fisker for blot anden gang i bankens historie foreslået en fusion – med Nordjyske Bank. Fusionen kan gøre Ringkjøbing Landbobank til den største ikke-Sifi bank i Danmark.

Konferencen og undersøgelsen bag er en del af rapporten Årets Finansvirksomhed, der udgives af FinansWatch i samarbejde med EY. Rapporten er gratis for abonnenter på FW Insight, men kan også købes separat.

Se et preview af rapporten her:

http://insight.finanswatch.dk/rapporter/2018/aarets-finansvirksomhed/

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere