FinansWatch

Nordjyske Bank fyrer færre end ventet efter fusion med Landbobank

Nordjyske Bank har tirsdag afskediget et større antal medarbejdere i kølvandet på fusionen med Ringkjøbing Landbobank. Antallet af fyrede er dog lavere end ventet.

Foto: /ritzau Scanpix/Henning Bager

Nordjyske Bank har efter fusionen Ringkjøbing Landbobank tirsdag fyret 26 medarbejdere, skriver Nordjyske Medier. Det er dog lavere end de oprindelige udmeldinger om medarbejderreduktioner på 60-65 stillinger.

Mediet skriver, at man senere nedjusterede antallet af forventede fyringer – som skulle ske i Nordjyske Banks stabsfunktioner i Nørresundby og Frederikshavn – til 54. I sidste ende er tallet altså landet på blot 26 afskedigelser, da 28 medarbejdere i løbet af sommeren har fået nyt job eller er blevet omplaceret i banken.

Claus Andersen, der er direktør i Nordjyske Bank, kalder det over for mediet en "rigtig træls dag," da der er tale om "dygtige medarbejdere, som blot har været så uheldige at være placeret på den forkerte stol, med den forkerte opgave på det forkerte tidspunkt."

Nordjyske Medier skriver, at mens visse medarbejdere stopper øjeblikkeligt, er andre blevet tilbudt, at de kan fortsætte lidt endnu, indtil fusionen er endeligt på plads. Det vil samtidig medføre en bonus.

John Fisker om første regnskab efter fusion: Vi er kommet godt fra start

Fyringer på vej i fusionsbank: Ansatte er usikre og kede af det

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere