FinansWatch

Nordjyske-boss: Tror vi tjener på landbruget i år

Bankdirektør Jens Ole Jensen er fortrøstningsfuld efter at have læst en del 2010-regnskaber fra bankens landbrugskunder. (Opdateret 17.04)

Nordjyske Bank slår den optimistiske tone an i forhold til bankens udlån til landbruget, som fylder meget i den konservative banks kreditbøger.

I regnskabet for første kvartal skriver banken, at ” Der er i 2010 sket en klar forbedring af landbrugets indtjeningsforhold, ikke mindst inden for planteavl og mælkeproduktion, men også for svineproduktionen”.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs