FinansWatch

Nordjyske Bank opjusterer

Der fulgte en lille opjustering med kvartalsregnskabet fra Nordjyske Bank, der nu forventer en basisindtjening på 175-200 mio. kr. for hele året.

Nordjyske Bank kommer med en lille opjustering i sit regnskab for årets første ni måneder. For hele året venter banken en basisindtjening, før nedskrivninger på udlån og kursregulering af børsnoterede værdipapirer, i niveauet 200 -215 mio. kr., hvor der tidligere var ventet en basisindtjening på 175 -200 mio. kr.

"Det samlede resultat vil naturligvis være påvirket af nedskrivningsposten på udlån og kursudviklingen på bankens beholdning af noterede værdipapirer. For hele året forventes en nedskrivningsprocent i niveauet 1,00 - 1,25," skriver banken.

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs