FinansWatch

Nordeas Nora står til at blive billigere end June

Den kommende investeringsapp fra Nordea ser – baseret på svenske erfaringer – ud til at have lavere priser end Danske Banks June og Bankinvests Darwin.

Foto: Nordea/PR

Inden for ni måneder lancerer Nordea sin pendant til Danske Banks investeringsapp June, hvor danskere let skal kunne investere deres penge via få klik på deres mobiltelefon. Og umiddelbart ser Nordea ud til at give den danske storbank baghjul på prisen, skriver Børsen.

For selv om Nordea endnu ikke har meldt meget ud om "Nora", som investeringsapp kommer til at hedde, så har banken i Sverige oplyst til avisen Dagens Industri, at omkostningerne i Nora i Sverige vil ligge fra 0,59-0,79 pct. årligt. Danske Banks June ligger i gennemsnit på 0,82 pct. årligt, mens Bankinvest, som også barsler med investeringsappen Darwin, forventer en pris på mellem 0,75 og 0,95 pct.

"Ved første øjekast virker det bestemt konkurrencedygtigt, og forbliver niveauet det samme i den danske pedant, vil prisen givetvis være blandt de mest attraktive for rådgivningsløsninger herhjemme," udtaler Nikolaj Holdt Mikkelsen, chefanalytiker hos Morningstar, til avisen og siger, at han ikke kan se, hvorfor priserne for Nora i Sverige skulle være anderledes, når appen kommer til Danmark.

Nordea selv vil ikke kommentere priserne over for avisen, men siger dog, at det forventes, at Nora vil bygge på såkaldte enhanced index funds, hvor der kan screenes, så investeringerne lever op til diverse miljøkrav m.m.

Her er navnet på Nordeas nye June

Saxo Bank tager June og andre nye konkurrenter med ophøjet ro

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs