FinansWatch

Danske Bank hæver Nordea-anbefaling til "køb" fra "hold"

Nordea har fået hævet anbefalingen af sin aktie til "køb" fra "hold" af Danske Bank. Kursmålet løftes samtidig til 135 svenske kr. fra 114 svenske kr., men Danske ser en mulig værdi på over 150 svenske kr. i det bedste scenarie.

"Vi forventer, at Nordea vil flytte hovedkvarteret til Finland i løbet af 2017, og vi tror, at der er klare omkostnings- og dividendefordele ved dette," skriver Danske Bank i en kommentar torsdag.

Nordea-aktien stiger 1,3 pct. til 85,45 kr. torsdag morgen.

 

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Forslag om loft på kviklån skudt ned i Folketinget

Et forslag fra SF om et omkostningsloft på kviklån står ikke til at blive til virkelighed. For selv om flere af Folketingets partier anerkender udfordringen med himmelhøje kviklånsrenter, så var det under tirsdagens førstebehandling af forslaget småt med opbakningen.

PFA satser over halv milliard på Amager-projekt

Pensionsselskabet køber industrivirksomheds ejendomme og forbereder bolig- og kontorplaner, selvom lokalplan ikke er på plads. Selv hvis det glipper, kommer vi ikke til at gå tomhændede fra investeringen, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn til EjendomsWatch. Datterselskab i Thylander Gruppen er med som udvikler.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere