FinansWatch

Nordea-topchef vil have Panama-konklusioner klar ved Q2-regnskab

Senest ved de næste kvartalsregnskab regner Nordea med at have konklusionerne af sin undersøgelse om Panama-papirerne klar.

Foto: /ritzau/Lehtikuva/Martti Kainulainen

Nordeas har sat gang i en intern undersøgelse om bankens involvering af Panama-sagen, hvor banken er blevet beskyldt for at have hjulpet kunder til at unddrage skat. Bankens topchef, Casper von Koskull, regner med, at han senest i forbindelse med regnskab for andet kvartal kan informere om udfaldet af undersøgelserne.

"Vi tager sagen ekstremt alvorligt. Vi vil ikke tage del i skatteunddragelse. Jeg vil have fakta på bordet og træffe beslutninger ud fra det. Senest i forbindelse med regnskabet for andet kvartal kan jeg informere om resultatet af vores undersøgelser, herunder hvad der er fakta, og hvad konsekvenserne vil være," sagde Casper von Koskull på et pressemøde efter offentliggørelsen af bankens regnskab for første kvartal.

 

 

/ritzau/FINANS

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs