FinansWatch

Nordea: Positiv kundeudvikling overalt

En fin tilgang af nye kunder fra en bred geografisk vifte og lavere nedskrivninger sikrer en positiv udvikling for Nordeas danske afdeling. Afskrivningsniveauet er dog stadig for højt, mener direktør.

Første kvartal af 2014 byder på flere goddag end farvel i Nordeas danske bankafdeling. På pressemødet i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet for første kvartal oplyste direktør for Nordea i Danmark, Anders Jensen, at banken har oplevet en bruttotilgang på 7000 kunder i årets første måneder.

”Vi har faktisk grundlæggende en positiv kundeudvikling bredt i alle geografier. Selvfølgelig er der nogle steder, hvor vi gør det rigtig godt i forhold til andre. Men grundlæggende er billedet en positiv kundeudvikling over alt,” siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs