FinansWatch

Mobilsælger skal lede ny marketing- og kommunikationsafdeling i Nordea

Nordea samler marketing og kommunikation i en ny afdeling. Samtidig udnævnes Claus Christensen til permanent chef for kommunikation og identitet.

(opdateret kl. 11.25)

Nordea har besluttet at oprette en ny chefstilling med ansvar for bankkoncernens marketing og kommunikation. Til at lede den nye afdeling er udpeget Helena Andreas, der kommer fra en stilling som chef for "Retail management" i det britiske mobilselskab Vodafone. Hun har tidligere arbejdet med marketing og salg for den ligeledes britiske supermarkedskæde Tesco, og har endvidere også haft job hos konsulentfirmaet Accenture i Sverige.

Helena Andreas har en MBA-grad fra Insead, og er bestyrelsesmedlem i Extenda, et svensk selskab der leverer it-systemer til detailsektoren, og Booker Group, der er den største fødevaregrossist i Storbritannien.

Helena Andreas vil referere direkte til koncernchef Christian Clausen og få ansvaret for marketing, afdeling group identity & communication samt bankens CSR-arbejde.

Nordea-chef skal lede svensk valgkamp

Samtidig meddeler Nordea, at danske Claus Christensen, der har været fungerende chef for group identity & communication, nu permanent bliver chef for afdelingen. Han afløste i juli 2013 Jan Larsson, der blev udnævnt til kampagneleder for det svenske socialdemokrati i forbindelse med det kommende svenske Riksdagsvalg.

Stor rokade i Nordeas kommunikationsafdeling

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs