FinansWatch

Her er Nordeas spareplan

Nordea skal spare 6,7 mia. kr. inden udgangen af 2015 - en fordobling i forhold til den hidtidige plan. Her er hovedelementerne i spareplanen.

Nordea havde undervurderet, hvor meget krisen og nordboernes manglende lånelyst ville betyde, og derfor har man fordoblet den eksisterende spareplan, så der nu skal skæres 900 mio. euro eller 6,7 mia. kr. i omkostningerne inden udgangen af 2015.

Der er endnu ikke - offentligt - sat tal på, hvor meget man skal spare de enkelte steder, men ifølge planen skal der skæres i følgende områder:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs