FinansWatch

Nordea lægger en milliard euro til driftsresultatet

Stigende nettorenteindtægter, stigende udlån og en tilbageførsel af nedskrivninger på udlån giver Nordea et at driftsresultat, som er mere end 1 mia. euro højere end sidste år.  (rettet)

Foto: Philip Davali/Philip Davali, Ekstra Bladet

(Rettet: Flere steder stod der milliarder euro i stedet for millioner euro. FinansWatch beklager fejlen.)

Helt som ventet viser Nordea markant fremgang i sit regnskab for andet kvartal, hvor både indtægter og udgifter er med til at hive resultatet markant op. Driftsresultatet lander på 1338 mio. euro mod 306 mio. euro i det svære andet kvartal af 2020, hvor det meste af Europa var lukket ned under coronakrisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs