FinansWatch

Nordeas Mads Skovlund: En god leder ved først og fremmest, hvem han selv er

43-årige Mads Skovlund Pedersen har med tiden ændret sit syn på, hvad en god leder er, fortæller han i et interview med Finans.

Mads Skovlund, der er direktør for privatkunder i Nordea. | Foto: PR/Nordea

Nordeas direktør for privatkunder i Danmark, Mads Skovlund Pedersen, har gennem årene ændret syn på ledelse, fortæller han blandt andet i et interview med erhvervsmediet Finans.

Med tiden har han lært sig selv at være bedre til at huske på, hvordan han selv var, før han blev leder.

"Jeg elskede jo at få en opgave, hvor chefen bare sagde: Kom tilbage, når du har fundet ud af, hvordan du fikser det. Og det understreger i virkeligheden noget meget vigtigt for mig: En god leder ved først og fremmest, hvem han selv er," siger Mads Skovlund Pedersen.

43-årige Mads Skovlund Pedersen har arbejdet i Nordea i 20 år med en kort afstikker til Nykredit. I 2015 fik han titel af bankdirektør med ansvar for Nordeas privatkunder, og i 2018 blev han øverste chef for Nordeas danske privatkundeforretning og medlem af den danske ledelse.

Nordea-chef ser den værste surhed over nyt rentesmæk som overstået 

Nordea-direktør: Glædeligt vi tager markedsandele på bolig og invest 

Mere fra FinansWatch

Visa åbner for betaling med kryptovaluta

Visa vil fremover acceptere betalinger med den amerikanske kryptovaluta USD Coin. Dermed bliver betalingsnetværket det første af sin slags, der åbner for kryptovaluta.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs