FinansWatch

Tilsynsformand sender ansvar videre til Nykredit

I sin redegørelse til erhvervsministeren i sag om spekulation i udbytteskat kaster Finanstilsynets formand, professor David Lando, ansvaret videre til Nykredit. Det skriver Børsen og Berlingske Business.

Foto: Arkiv/Ritzau Scanpix/Torben Christensen

Efter det kom frem, at Finanstilsynets formand, professor David Lando, sad i bestyrelsen for Nykredits kapitalforening Investin Pro, mens Nordea oprettede en fond til at spekulere i schweizisk udbytteskat, bad erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) om en redegørelse fra David Lando. Den kom til offentlighedens kendskab tirsdag eftermiddag, og her afviser David Lando kendskab til Nordeas udbyttefinte. I stedet sender han ansvaret videre til Nykredit, skriver Børsen og Berlingske Business.

Flere steder i redegørelsen oplyser David Lando, at al dialog til Nordea foregik gennem Nykredit Portefølje Administration.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs