FinansWatch

Chef i Nordeas corporate finance: Vi har kørt folk for hårdt

Chefen for Nordeas danske corporate finance-division har lagt afdelingens stil om efter et hårdt 2017, hvor næsten halvdelen af de ansatte sagde op og forlod banken.

Foto: PR/Nordea

Den nytiltrådte chef for Nordeas corporate finance-division Kasper Dichow har haft travlt med at ansætte nye medarbejdere og restrukturere afdelingen siden sin tiltrædelse i september 2017.

Det skriver Jyllands-Posten.

Han fortæller til avisen, at hvis man skal undgå at gentage 2017, hvor næsten halvdelen af de ansatte forlod banken, så kræver det, at man tager et opgør med, hvordan afdelingen tidligere har fungeret.

"Det her er en branche, hvor folk arbejder meget. Men at arbejde hver weekend, aftener og nætter over en lang periode er uholdbart. Særligt på juniorfronten blev folk kørt for hårdt, og det blev der lyttet for lidt til," siger Kasper Dichow til Jyllands-Posten.

Kasper Dichow påpeger, at det fremadrettet ikke handler om blot at fylde afdelingen op med "seniorfolk", men at man i lige så høj grad skal polstre juniorlaget og sørge for, at der fremover er plads til disse medarbejdere. Samlet set skal medarbejdertallet øges fra de nuværnede 16 til 25-30 mand.

Mifid II får Nordea til at droppe strakshandel

Nordea taber markedsandele på det svenske realkreditmarked

Nordea tilbage i offensiv: Henter corporate finance-folk i Carnegie og Nykredit

Nordea fyrer chef for dansk corporate finance-division

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere