FinansWatch

Nordea: God værdi i Sydbank og Danske

Nordea Markets ser god værdi i aktierne i Danske Bank og Sydbank.

Det noterer banken i morgenrapporten.

"Begge banker er faldet meget, og handler på de laveste niveauer siden finanskrisen. Det kan derfor være fristende at købe bankaktierne," skriver Nordea.

Analytikerne konstaterer, at stigningspotentialet er stort, hvis et økonomisk tilbagesalg undgås. Til gengæld er risikoen i "den absolut høje ende", vurderer Nordea Markets der samtidig peger på, at der stadig er et stykke vej ned til bundniveauerne under finanskrisen.

Sidste uges forhåbninger, om at politikere og centralbanker i weekenden ville komme med koordinerede tiltag for at afhjælpe problemerne i Europa blev kun til forhåbninger. Dermed kan der komme fornyet pres til bankerne.

"På kort sigt skal der derfor kunne tåles store udsving. På langt sigt ser vi god værdi i begge banker. Vores foretrukne bank i øjeblikket er Sydbank," lyder det.

(Ritzau Finans)

Mere fra FinansWatch

1,5 millioner danskere investerer i Qatar: "Det er dilemmafyldt"

Fem danske pensionsselskaber har på vegne af 1,5 mio. kunder investeret små 900 mio kr. i Qatar, viser en opgørelse, som mediet Danwatch har foretaget. Chef for ansvarlige investeringer hos Danica Pension erkender, at ”det er dilemmafyldt at investere i statsobligationer” fra visse lande.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs