FinansWatch

Nordea: Sag af teknisk karakter

Nordea siger, via pressechef Claus Christensen, at det havde været ganske nemt for Nordea at informere mere specifikt om de ejermæssige forhold i aktie-analyse. Men analytikeren havde ikke informationerne på det tidspunkt, hvor analysen blev sendt ud.

Foto: Lorenzen Søren Jyllands-Posten

Nordea er kede af politianmeldelsen i Pandora-sagen, men mener, at markedspraksis er blevet fulgt, og derfor rammes banken nu af, at tilsynet tager et nyt område op.

"Det er et nyt område, som tilsynet har taget op. Her havde vi i en investeringsanalyse skrevet standard-kommentaren omkring ejerforhold, som vi hidtil har opfattet som markedspraksis, at der kan være en ejermæssig interesse fra Nordeas side. Men her slår tilsynet fast, at Corporate finance skal sikre, i en IPO-situation, at det bliver nævnt i analysen, hvad den specifikke ejermæssige andel er," siger pressechef Claus Christensen til FinansWatch og tilføjer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

P+ ruller krisevåben ud for yderligere 70.000 medlemmer

Modvind på de finansielle markeder får P+ til at indføre kursværn for yderligere en lang række kundegrupper, så knap 80 pct. af medlemsskaren i oktober er omfattet af krisevåbenet. Direktør forklarer det bl.a. med den måde, som P+ fordeler midlerne mellem kollektive reserver og medlemmernes egne depoter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs