FinansWatch

Netbanken knaser hos Nordea

Adgangen til Nordeas netbank og handelsdel har været nede hele formiddagen. Netbanken er nu åbnet via en nødport, mens aktiehandel fortsat skal foretages via banken.

Foto: Thomas Borberg

Det har igennem hele formiddagen været umuligt at komme ind på Nordeas netbank og handelsdel af alle andre veje en via mobilen. Det oplyser banken, der nu har fået åbnet for nød-adgang til netbanken, men fortsat må henvise aktiehandlende kunder til at ringe til banken.

”Netbanken har været utilgængelig fra ca. kvart i ti til kvart over elleve. Der har dog været adgang for mobilbanken hele tiden. Nu har vi så kørt på vores nødadgang på, så man kan komme på den vej. Vedrørende handel skal man dog fortsat ringe for at handle, og det betyder selvfølgelig en del opringninger,” siger informationschef Claus Christensen til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs