FinansWatch

Mærsk vælger Nordea og store udlændinge

Fire udenlandske storbanker - og så Nordea. Sådan ser feltet af deltagende banker angiveligt ud op til en kommende obligationsudstedelse fra A.P. Møller-Mærsk.

A.P. Møller-Mærsk har hyret en række banker til at skabe kontakt til potentielle investorer. Nordea er eneste skandinaviske islæt i flokken af udvalgte banker.

Det skriver Bloomberg, der citerer en unavngiven bankkilde, der er involveret i processen.

Ifølge nyhedsbureauet har det danske konglomerat hyret Barclays Capital, JPMorgan Chase, ING, Mitsubishi UFJ og Nordea til at arrangere møder med investorer til et muligt obligationssalg.

RITZAU FINANS / SEHESTED

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs