FinansWatch

Schütze vil holde kursen på CBS

Godt nok er både formanden og rektoren gået - men deres vision for CBS fortsætter under den nye bestyrelsesformand, Nordeas Peter Schütze. Det forklarer han til Berlingske.

Foto: Niels Hougaard

Nordea-chefen Peter Schütze er i kølvandet på CBS rektor-skandale ny førstemand i handelshøjskolens bestyrelse. Han vil dog ikke stå for en ændring af strategien, siger han til Berlingske.

"Den vigtigste opgave bliver at få operationaliseret den strategi, som CBS har lagt. Det er en strategi, som jeg mener vil gøre CBS i stand til at tilbyde de 18.000 studerende den bedste undervisning og sikre den bedste forskning. Det er dét, vi vil koncentrere os om nu," siger Peter Schütze til avisen.

Søndag blev hele kulturen omkring CBS stærkt kritiseret af den nu tidligere rektor Johan Roos, der mente at han var stødt ind i en mur af bureaukrati og embedsmandstænkning da han ville gennemføre den plan, Peter Schütze nu skal stå for.

Fuld tiltro

Det bekymrer dog ikke Nordeas danske førstemand.

"Jeg ønsker ikke at se tilbage og begrave os i fortiden, men mener, at det er vigtigt for os som bestyrelse at se fremad. Jeg har fuld tiltro til, at den daglige ledelse kan håndtere de udfordringer, der måtte være, indtil vi finder en ny rektor," siger han.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs