Nordeas ejendomsmæglerkæde får ny topchef

Den tidligere Danske Bank-chef Per Bie, der også har en fortid som cheftræner for Århus Fremads førstehold i Superligaen i midten af halvfemserne, bliver ny chef for DanBolig.

Per Bie (48 år) er med virkning fra den 7. februar 2011 udpeget til administrerende direktør for DanBolig a/s. Med udnævnelsen tager han det sidste trin op ad stigen, efter han som et led i kædens vækststrategi blev hentet til DanBolig som markedschef i juni 2010.

"DanBolig er en kæde præget af professionalisme og et stort engagement hos såvel mæglere som medarbejdere, og jeg glæder mig til at være med til at skabe yderligere vækst i kæden," siger Per Bie ifølge en pressemeddelelse.

18 års erfaring

Inden han kom til DanBolig, var Per Bie administrerende direktør i Dansk Revision, som er Danmarks syvendestørste revisionskæde. Han har desuden været ansat i Home A/S - senest som salgschef og underdirektør.

Per Bie er oprindelig statsautoriseret ejendomsmægler og har mere end 18 års erfaring med salg og ledelse i den finansielle sektor, herunder som afdelingschef i Danske Bank med ansvar for rådgivning om boligøkonomi.

”Ud over at besidde en stor erfaring inden for salg og ledelse har Per Bie bevist, at han sammen med andre kan skabe resultater gennem fokus og holdånd. Derfor er han den helt rigtige mand i spidsen for DanBolig-kæden,” siger Torben Laustsen, der er bestyrelsesformand for DanBolig a/s.

Manden bag oprykninger

Ved siden af erhvervskarrieren har Per Bie været cheftræner for flere elitefodboldhold og stod i midten af halvfemserne i spidsen for Aarhus Fremads herreholds oprykninger fra 2. division til Superligaen.

Privat er Per Bie gift med Katja Johannesen, som er kampagnechef i FDM, og de har fire sammenbragte børn.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også