FinansWatch

Ny Nordea-chef i Norge: Kursen er sat

Kursen er sat for den nye chef for Nordeas bankaktiviteter i Norge, John Sætre. Han glæder sig at udvikle forretningen under de rammer, der bliver udstukket fra øverste hold.

43-årige John Sætre overtager i løbet af foråret roret som chef for bankforretningen i Nordea Norge. Han overtager pladsen efter Jon Brenden, der har været konstitueret i stillingen.

Fokusområdet bliver først og fremmest bedre kundeservice, siger John Sætre til FinansWatch.

”Vi fokuserer på bedst mulig kundeservice, at kende kundens behov og sælge de rigtige løsninger. Kunden har store forventninger til, at vi kan levere og give dem de rigtige løsninger,” siger han.

Helt nyt

Han glæder sig til sin nye stilling, men er heller ikke bleg for at indrømme, at han endnu ikke er helt inde i alle sine opgaver.

”Nordea er en spændende finanskoncern, og jeg glæder mig til at blive en del af det nye team. Nu er det meget nyt for mig, og jeg har ikke sat mig helt ind i alle de nye opgaver, men jeg ser meget frem til at begynde,” siger han.

Kan du allerede nu udpege, hvad der bliver de største udfordringer?

”Kursen ligger fast, og det er jo at have en kundedrevet organisation og at øge kundetilfredsheden og forretningen”.

Møde nye kollegaer

Kan du sætte nogle ord på dine ambitioner?

”Det er meget nyt for mig, og jeg kender endnu ikke organisationen så godt, men ambitionen er at fortsætte den kurs, der er udstukket af Clausen og Schütze i Nordea-koncernen”.

John Sætre vil endnu ikke tal på, hvor meget forretningen skal øges, først er der en anden og lige så vigtig opgave:

”Det første er at komme til at kende mine nye kollegaer og få en forståelse for, hvordan de har det, så vi sammen kan samle os om den vision, banken har”.

John Sætre kommer fra en ledende stilling fra Handelsbanken. Det er endnu ikke fastlagt præcist hvornår han starter i Nordea.

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs