FinansWatch

Ingen lønforhøjelse til Nordeas bestyrelse

For andet år I træk må Nordeas bestyrelsesmedlemmer kigge langt efter en lønforhøjelse.

Formand Bjørn Wahlroos får 1,9 mio. kroner for sit arbejde i bestyrelsen. Bjørn Wahlroos er i forvejen en af Finlands rigeste mænd og formanden for banlens største aktionær, forsikringskoncernen Sampo, er af nomineringskomiteen udpeget til at afløse den nuværende formand Hans Dalborg for enden af Nordeas bestyrelsesbord.

Her er Nordeas nye kaptajn

Næstformanden får 727.000 kroner, mens der er 563.000 til de øvrige medlemmer. Nomineringskomiteen foreslår blandt andet genvalg af den afgående Tryg-chef Stine Bosse og Daniscos adm. Director Tom Knutzen.

Stine Bosse bliver i Nordeas bestyrelse

Det meddeler nomineringskomiteen torsdag eftermiddag. Generalforsamlingen skal 24. marts tage stilling til nomineringskomiteens indstillinger, men det betragtes som en formalitet.

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs