FinansWatch

Nordea

Finanssektoren opruster med egne headhuntere

JAGTEN PÅ DE RIGTIGE: Finanssektoren ville egentlig gerne spare headhunterne væk, og der er en generel tendens i sektoren til selv at stå for flere headhunteropgaver. Men når finansvirksomheder anvender eksterne headhuntere, bruger de faste samarbejdspartnere, og de skal have specialviden om branchen. FinansWatch ser i de kommende uger nærmere på headhuntere i finanssektoren.

Ny formand for Nordea-ansatte langer ud efter outsourcing

Den nytiltrådte faglige formand for danske Nordea-ansatte, Dorrit Brandt, frygter at miste arbejdspladser i Danmark som følge af outsourcing. Det fortæller hun i interview med FinansWatch og peger på yderligere to punkter, der skal slås et slag for (Opdateret).

Danske Bank-topchef om mere hvidvask: Swedbank-sagen gør det hele lidt værre

FW PODCAST: Den enes død den andens brød. Den talemåde køber adm. direktør i Danske Bank, Jesper Nielsen, ikke, når det kommer til den nye store hvidvasksag, der har ramt den svenske storbank Swedbank. Det fortæller han i FinansWatchs podcast-serie, hvor han erkender, at Danske Bank-skandalen er blevet en "referencesag" på hele hvidvaskområdet.

Alle vil have en undskyldning fra Danske Banks topchef – selv konen

FW PODCAST: Han er formentlig indehaver af den uofficielle Danmarksrekord i flest offentlige undskyldninger. Kun derhjemme kniber det med at få sagt det svære ord, fortæller midlertidig adm. direktør i Danske Bank, Jesper Nielsen, med et smil i FinansWatchs nye podcast. Men hvor tilliden fra resten af samfundet er i bund – er stemningen internt i Danske Bank god igen, lyder det fra vikaren i chefstolen.

Nordea ofrer brandet i nyt partnerskab

Finanssektoren går en ny tid i møde, hvor man ikke nødvendigvis kan bevare det primære kundeforhold. Det har Nordea måtte sande i et nyt teknologisk partnerskab med finsk flyselskab.

Nordea indgår stor lejekontrakt i Aarhus

Nordea har underskrevet en 15-årig lejekontrakt med NCC om 8500 kvm i kontorprojektet Frederiks Plads II i Aarhus. Projektet omfatter samlet ca. 15.000 kvm kontorareal.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere