FinansWatch

Nordea

Datasag får Nordea til at droppe investeringer i Facebook

Da det i foråret blev afsløret, at oplysninger på 87 mio. Facebook-brugere var blevet delt med en analysevirksomhed og blandt andet brugt i den seneste amerikanske valgkamp, sortlistede Nordea det sociale medies aktie. Nu har Nordeas egen undersøgelse fået banken til at droppe aktien.

Nordea investerer i nordjysk fintechselskab

Den nordiske storbank Nordea har valgt at investere i en ny nordjysk fintechvirksomhed, der skaber overblik over ens abonnementer, skriver selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

Nordea Ejendomme sætter fokus på projektudvikling

2017 har været et fint år for en af landets helt store ejendomsinvestorer, og Nordeas ejendomsdirektør, Palle Gyldenløve, tror på, at 2018 bliver endnu et godt år. Han afviser at kommentere på medieforlydender om, at banken vil frasælge sin ejendomsadministration.

Rasende Nordea-ansatte truer med strejke over banklukning

De ansatte og deres fagforeninger i Nordeas datterbank i Luxembourg raser over de fratrædelsesordninger, som banken tilbyder i forbindelse med en lukning af datterbanken. I fredags blev det til en demonstration, og nu truer de ansatte med strejke.

Sådan skal nyt makkerskab med storbanker kvæle kriminalitet og skabe synergier

For Nordea handler nyt nordisk banksamarbejde om at komme økonomisk kriminalitet effektivt til livs, men også gøre livet lettere for den enkelte kunde og banken selv. Sådan lyder det fra den danske topchef Frank Vang-Jensen i interview, hvor han åbner op for detaljerne i det, han kalder et "substantielt og betydeligt" projekt.

Tidligere byggematador rejser krav mod Nordea

85-årige Axel Juhl-Jørgensen, der var en markant byggematador i 1970'erne og 1980'erne, rejser krav mod Nordea om et trecifret millionbeløb fra en næsten 20 år gammel ejendomshandel.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere