FinansWatch

BRF Holding vil sælge op til 4,75 mio. Jyske Bank-aktier

BRF Holding vil sælge, hvad der svarer til 5,33 pct. af aktiekapitalen i Jyske Bank. Investeringsbank til salget er fundet.

Foto: /ritzau/FALS SIMON

BRF Holding, der er ejet af BRF Fonden, vil sælge op til 4,75 mio. aktier i Jyske Bank, oplyser investeringsbanken Carnegie i en meddelelse.

Det svarer til 5,33 pct. af aktiekapitalen i Jyske Bank. Carnegie vil stå for aktiesalget, der er henvendt mod institutionelle investorer.

BRF Holding ejer i øjeblikket lidt mere end 22,8 mio. aktier i Jyske Bank, hvilket svarer til 25,6 pct. af det samlede antal aktier i banken.

Ejerskabet på omkring en fjerdedel af Silkeborg-banken fik BRF Holding i forbindelse med fusionen mellem Jyske Bank og BRF Kredit i 2014.

Ifølge Carnegie er salget af aktierne indledt tirsdag klokken 17, og det vil lukke, "hvornår det skal være med kort varsel".

Jyske Bank-aktien lukkede tirsdag i 370,70 kr. efter et fald på 1 pct.

 

/ritzau/FINANS

BRF Kredit stiler mod ny udlånsrekord

Jyske Bank-boss taber andet sæt i hektisk regnskabsår

Forsiden lige nu

Køber af krisebank tager en for holdet: Vi gør det for den danske banksektor

Det ville have haft konsekvenser for hele banksektoren, hvis ikke den fortabte situation i Østjydsk Bank var blevet løst, mener direktøren i Sparekassen Vendsyssel, der nu overtager både filialer og kriseramte kunder. Vi så meget nødigt, at banken skulle havne i Finansiel Stabilitet, siger han til FinansWatch.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere