FinansWatch

Jyske Bank skærer ned i guldpalmernes hjemby

Silkeborgbanken halverer sin private banking-afdeling i Cannes, men drosler ikke ned for ambitionerne i det franske, lyder det fra banken.

Siden 2004 har Jyske Bank haft en afdeling for private banking-kunder ved den franske Riviera i Cannes. Hidtil er arbejdet i den franske afdeling blevet varetaget af fire medarbejdere, men fremover skal der kun være to Jyske Bank-medarbejdere til at servicere kunderne i Cannes.

Det skriver Børsen.

Ifølge Jens Lauritzen, der er direktør for Jyske Banks udenlandske enheder, er det den stigende grad af digitalisering, der får banken til at halvere medarbejderantallet. Ambitionen for det franske marked er derfor den samme. Han indrømmer dog, at finanskrisen har skrumpet markedet.

"Finanskrisen har en væsentlig indvirkning på folks formuer rundt omkring, og det er jo dem, vi forvalter. Men også rente- og valutaudviklingen er gået imod denne type forretning. Det er blevet vanskeligere at finde steder, hvor man kan hente et højt afkast. Så alle de ting har selvfølgelig tilsammen haft en negativ effekt på vores samlede volumen, men indtjeningen er stadig der, hvor vi gerne vil have den," siger Jens Lauritzen til Børsen.

Velhavere vinder retssag mod Jyske Bank

Pensionist glæder sig over Jyske Banks nederlag i Frankrig

Jyske Bank taber fransk retsopgør

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere