FinansWatch

Koncerter lokker nye kunder til Jyske Bank

Der er kunder at score på særadgang til koncertbilletter, fortæller Jyske Bank. Hvor mange nye kunder koncerterne indbringer vil banken ikke ud med.

Jyske Banks kunder kan få særadgang til Lady Gaga-billetter

Kæmpestjerner som Elton John, Lady Gaga og Metallica er blandt de navne, som Jyske Banks kunder som nogle af de første har kunnet købe koncertbilletter til.  Og at få fingrene først til fadet har lokket nye kunder i butikken.

"Der er nogle, der vil give deres højre arm og et kundeforhold for at få fingrene i de her koncertbilletter," fortæller Frank Pedersen, direktør for marketing og kommunikation i Jyske Bank.

"Vi har klart fået nye kunder på det," siger han, uden at kommunikationsdirektøren dog hverken vil eller kan oplyse, hvor mange nye kunder, det drejer sig om.

Jyske Bank indledte i efteråret et samarbejde med koncertarrangøren Live Nation - et samarbejde, der for alvor blev skudt i gang med førsalget af billetter til boybandet One Direction, der spiller to koncerter i Parken til sommer. Jyske Bank har ifølge Frank Pedersen adgang til "nogle tusinde billetter" til de store stadionkoncerter, som banken kan tilbyde deres kunder at købe oftest et par dage inden, at det officielle billetsalg skydes i gang.

Koncerter tiltrækker kvinder

"Live nation arrangerer mere end 200 koncerter om året, og vi ser kun toppen af isbjerget, for de arrangerer også en lang række lokalkoncerter, som vores kunder også tilbydes," siger Frank Pedersen.

Han forklarer, at banken tidligere mest har fokuseret på sportsbegivenheder og især fodboldbilletter som bonus til kunderne, men at koncerterne nu er et populært lokkemiddel.

"Vi har fundet ud af, at der er mange kvinder, der ikke interesserede i sport, men i stedet ønsker kulturbegivenheder," siger Frank Pedersen.

Under sloganet "en anderledes og uhøjtidelig bank" passer musikkoncerterne godt ind, mener banken.

"Men jeg ser os ikke gå ind i ballet eller andet," konkluderer Frank Pedersen. 

Hver Jyske Bank kunde har med aftalen med Live Nation adgang til at købe maks. to billetter pr. koncert, og begrænsningen i billetter betyder, at man med en konto i Jyske Bank ikke er garanteret en koncertbillet, når de store navne gæster Danmark.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs